Community

Instructor Q&A
0

Add Materials not working

Follow

I am trying to post an assignment and every time I click Add Materials and choose anything, it just says Loading and never loads. I have tried different courses, different browsers, logging in/out. Please help. 

 

ETA: still not working and my class is going to need to do an assignment very soon!! 

 

Last resort I tried Internet Explorer and it is working there! 

Answered

3 comments

  • Avatar
    Yimei Shao Official comment

    Hi Stephanie, 

    We're sorry to hear you're experiencing this issue!

    I've gone ahead and submitted a ticket to our Support Team on your behalf. You should receive an email regarding this ticket and our team will follow-up there shortly.

    Best,

    Yimei Shao
    Knowledge Management Associate
    Schoology, Inc.

  • 0
    Avatar
    Ms. Pendley

    I fixed the issue. Not sure what was going on but I reset chrome and I can now Add Materials and I don't have to use Internet Explorer! 

     

    https://www.xfinity.com/support/articles/reset-google-chrome-browser

  • 0
    Avatar
    Yimei Shao

    Hi Stephanie, 

    Thank you for updating us! I'm happy to hear you found a resolution. 

    I'm going to close the ticket open with our team for now, but if you have any further issues, you can re-open the ticket by responding to the email thread. 

    Best,

    Yimei Shao
    Knowledge Management Associate
    Schoology, Inc.

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk